Rechtsgebieden

Wij staan altijd klaar u te helpen, neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte!

Op welke rechtsgebieden adviseren wij

Personen- en familierecht

Heeft u advies nodig over uit elkaar gaan, scheiden, geboorte van een kind en uw rechten als ouder? Of heeft u hulp nodig bij het opstellen van een juridisch stuk bijvoorbeeld: een ouderschapsplan, een samenlevingscontract, aanvragen van gezag over uw kind als ongehuwde vader, echtscheidingsconvenant? Wij kunnen u bijstaan en van een professioneel advies voorzien.
Vraag een offerte aan

Jeugdrecht

Heeft u vragen over het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind (IVRK), afstamming,gezag, jeugdbescherming en jeugdstrafrecht? Wij kunnen hierover adviseren en bijstaan.
Vraag een offerte aan

Arbeidsrecht

Heeft u te maken met een conflict op de werkvloer als werkgever of werknemer? Of het nou gaat omontslag, opzegging, een vaststellingsovereenkomst of (langdurig) ziekte, het is verstandig om teweten wat jouw rechten zijn. Wij kunnen u adviseren en bijstaan.
Vraag een offerte aan

Consumentenrecht

Als je als consument een product aanschaft bij een verkoper, heet dit een consumentenkoop.Hierdoor ontstaan er rechten en plichten voor zowel de verkoper als voor de koper. Als consumentbent u verplicht om een prijs te betalen voor het product dat u aanschaft en de verkoper dient uhiertegenover een deugdelijk product te leveren.
Vraag een offerte aan

Huurrecht

Een huurovereenkomst komt tot stand indien de verhuurder zich verbindt om een bepaalde zaak ofeen gedeelte daarvan in gebruik te verstrekken en de huurder zich daartegenover verbindt tot eentegenprestatie. De tegenprestatie is in de meeste gevallen een maandelijks bedrag. Wij kunnen uhelpen bij vraagstukken over huurachterstand, onderhuur, renovatie of gebreken.
Vraag een offerte aan

Contractenrecht

Heeft u een contract met een ander afgesloten en wilt u weten wat uw rechten en plichten zijn dieuit het contract voorvloeien of wilt u een contract beƫindigen? Wij kunnen u hierbij helpen.
Vraag een offerte aan

Neem gerust contact met ons op !

Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag nu een gratis offerte aan

Het is onze passie om mensen te helpen en zoveel mogelijk belangen te behartigen. Wij werken daarom met vaste prijzen. Zo krijgt u niet achteraf nog met onverwachte kosten te maken.

Defactolegal.nl