Wie zijn wij

Mw. Mr. J.C. Boedhoe is de oprichtster van Defacto Legal en is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Zij heeft haar titel ‘Meester in de rechten’ behaald en is jurist. Door haar werkervaringen op verschillende advocatenkantoren heeft zij grote kennis van de volgende rechtsgebieden: personen- en familierecht, jeugdrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, consumentenrecht en huurrecht. 

Tijdens haar Master heeft zij veel mogen leren van een van de auteurs van ‘Het Handboek Mediation’ en kan zij zichzelf een geboren mediator noemen. Het mastervak sloot zij af met een 8. Door het volgen van de mediationopleiding is zij tot professionele en perfecte mediator gekneed. Het is haar passie om clienten te helpen om gezamenlijk en creatief een oplossing te vinden voor het geschil. Maar men hoeft niet alleen te grijpen naar mediation indien een geschil bestaat, u kunt ook preventief gebruik maken van mediation om een geschil voorkomen.

 

Om een zo goed mogelijk advies te verstrekken heeft zij een groot netwerk waaronder advocaten, juristen en sociaalwerkers.

 

 Wij streven naar het beste resultaat!

Opleidingen

  • Bachelor of Laws
  • Master of Laws
  • Erkende Mediationopleiding
Defactolegal.nl